Over ons

Samen naar een groene wereld

Over ons

Dagelijks levert Solar Evolution een positieve bijdrage aan het klimaat, door klanten blij te maken met hun eigen zonnestroomsysteem.

Meer dan
7.000+
Klanten gingen je voor
Beschikken
100%
over gecertificeerde installateurs
Kwaliteit staat altijd op
1
bij ons
Elke dag een
glimlach
voor onze klanten
Solar Evolution

Wie zijn wij?

Solar Evolution is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons voornamelijk bezig met energie oplossingen voor de consumentenmarkt. Samen met onze klanten willen wij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland en daarom bieden wij oplossingen die goed zijn voor het milieu èn jouw portemonnee.

Wij zijn ervan overtuigd dat de ecologische en economische voordelen hand in hand gaan, zowel nu als in de toekomst. Met een gepassioneerd team staan we iedere dag klaar voor onze klanten om het maximale rendement uit jouw woning te halen.

Samen naar een groene wereld. Go Green, Go Solar.

Ons klimaat

Een bijdrage aan het klimaat

Dagelijks levert Solar Evolution een positieve bijdrage aan het klimaat door klanten blij te maken met duurzame energieoplossingen, zoals hun eigen zonnestroomsysteem. Toch produceren wij met onze werkzaamheden CO2. Solar Evolution streeft naar een CO2 neutrale bedrijfsvoering en compenseert daarom alle geproduceerde CO2. De CO2 compensatie wordt gerealiseerd samen met Trees for All.

De veiligste groene investering met het hoogste rendement.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Solar Evolution?

Gecertificeerde installateurs

Als erkend installatiebedrijf bij InstallQ en lid van Techniek Nederland kunt u erop vertrouwen dat onze installateurs gecertificeerd zijn en hoogwaardige installaties leveren.

Persoonlijk advies

Bij Solar Evolution nemen we voor elke klant de tijd en hechten we veel belang aan service. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.

Snelle levering

Bij Solar Evolution streven we ernaar het proces van kennismaking tot installatie snel te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen vier weken wordt het geïnstalleerd.

Groene stroom
CO2 neutrale installaties
Korte lijnen
Partners

Onze samenwerkingen

We doen het niet alleen. Door de jaren heen zaten we met vele gelijkgezinden om tafel. Ondernemingen die net als wij de toekomst zonnig tegemoetzien. Samen met hen maken we duurzame energie toegankelijk voor iedereen.

Erkend installatiebedrijf met gecertificeerde installateurs

Solar Evolution heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit bewijzen we niet alleen door elke dag een mooi stukje techniek te installeren, maar ook door alle benodigde certificeringen te bezitten. Solar Evolution is daarom een erkend installatiebedrijf bij InstallQ en lid van Techniek Nederland.