Zonnepanelen kopen Utrecht

Wanneer je in Utrecht woont, heb je mazzel. Niet alleen is het een prachtige stad en provincie, het is ook een stad die net als wij groot voorstander is van de verduurzaming van huizen. Die instelling gaat verder dan een aanbeveling of aanmoediging. De gemeente Utrecht is zo’n groot voorstander van de verduurzaming, dat het de inwoners graag wilt helpen om samen een wijk te verduurzamen. Door met meerdere huishouden zonnepanelen in te kopen en te laten plaatsen, wordt een wijk in een klap een stukje groener. Vinden jullie fijn, de gemeente en wij ook!

Samen meer zonnepanelen

Om een hele of halve wijk enthousiast te krijgen, dat kost wat overtuigingskracht, enthousiasme en wellicht wat onderzoek. Dat kost tijd en geld, iets wat de gemeente Utrecht waardeert en dus graag ondersteunt. Het is daarom mogelijk om een subsidie aan te vragen voor de kosten van de voorbereiding en het onderzoek naar de uitvoering van het project. Denk hierbij aan de kosten van het maken van flyers en het aanvragen van een haalbaarheidsonderzoek. Subsidie voor het plaatsen van de zonnepanelen zelf, is helaas niet aan de orde in Utrecht wel ondersteunen ze woningeigenaren met een voordelige energiebespaarlening. Wij helpen jullie graag om een passend energieplan te maken, zodat de zonnepanelen voor iedereen een hoog rendement genereert.

Energiebespaarlening Utrecht

De energiebespaarlening is een lening waarbij zowel particuliere woningeigenaren, als woningeigenaren in de vorm van een vereniging aanspraak op mogen maken. De lening heeft een gunstige rente en mag afgesloten worden voor het plaatsen van zonnepanelen, maar ook voor andere energiebesparende klussen aan een woning. Denk bijvoorbeeld aan isolatie van de gevel, ramen of het dak. In het geval van zonnepanelen moet 75% van het bedrag op gaan aan het installeren van de zonnepanelen. De overige 25% kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een van onze thuis accu’s. Zo blijf je optimaal gebruik maken van de opgedane energie, zonder dat er iets verloren gaat. Met zo'n regeling is het zonnepanelen kopen in Utrecht echt interessant.

Zonnepanelen op maat

Ieder huis is anders en ieder dak en tuin heeft een andere lichtval. Hoeveel zonnepanelen verstandig zijn om aan te schaffen en waar je op moet letten is afhankelijk van de situatie. Daarom geven wij bij Solar Evolution, advies op maat. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, wij helpen je dan graag verder bij het vaststellen van de juiste oplossingen om jouw woning helemaal toekomst klaar te maken. Verduurzaamheid is niet meer voor in de verre toekomst, maar voor elke woning in Nederland heel haalbaar. Van grote tot kleine projecten, wij komen graag bij jou of jullie langs met onze gecertificeerde adviseurs.

Zonnepanelen in Utrecht

Onze adviseurs zijn meteen ook onze installateurs, daarom is het advies dat wij aan jou geven volledig en op maat. Dat houdt de communicatie, makkelijk en overzichtelijk. Geen gedoe en tijdverlies met het wachten op antwoorden, maar korte lijnen en advies van installateurs met de juiste opleiding. Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk, en dat begint bij de communicatie. Neem daarom gerust contact met ons op en wij helpen je graag bij het vinden van alle antwoorden op jouw vragen.