Zonnepanelen kopen Amersfoort

Niemand kan er meer omheen, de aarde warmt langzaam op en een groot onderdeel hiervan is het energieverbruik van de mens. Gelukkig ontstaan er steeds meer opties en mogelijkheden om je woning en leven te verduurzamen. Met oog op de toekomst verandert onze kijk op ons gedrag en gewoontes. Ons winkelpatroon verandert, ons keuze beleid wordt aangepast en onze energie gaat langzaam van vervuilend naar schoon. De verantwoordelijkheid voor verduurzaming is niet langer alleen voor de overheid. Steeds meer consumenten willen graag hun steentje bijdragen. Deze mensen ondersteunen wij graag bij het vinden van de juiste energieoplossingen. Solar Evolution is ervan overtuigd dat we met zijn allen de wereld weer groener kunnen maken.

Zonnepanelen, een duurzame investering

Het zonnepanelen kopen is een grote investering in je woning, de aarde en zeker ook in jezelf. Er zijn vele mogelijkheden en oplossingen, die precies bij jouw huishouden passen. Zoveel mogelijkheden en verschillen zelfs, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Solar Evolution iedereen, die op zoek is naar duurzame groene energie oplossingen. Onze enthousiaste en vakkundige installateurs helpen je graag bij het vinden van een passende en juiste oplossing. Zo kan ook jouw woning voorzien worden van schone en groene energie.

Hoe duurzaam zijn zonnepanelen?

Het is inmiddels bekend dat het gebruik van zonne-energie schoner is, maar hoe zit het dan met de productie van de zonnepanelen zelf? Hoeveel CO2 uitstoot veroorzaakt wordt bij de productie voor een zonnepaneel is geheel afhankelijk van het type en soort. Waar en hoe zijn ze gemaakt, maar vooral ook; hoe effectief wekken ze energie op en hoe lang gaan ze mee? Zonnepanelen gaan over het algemeen 25 jaar mee, afhankelijk van het onderhoud en de kwaliteit. Onze installateurs vertellen je graag alles over de merken, die wij verkopen en de opties die je kunt kiezen. Wij snappen als geen ander dat de stap naar groene stroom het liefst in zijn geheel zo min mogelijk op het milieu drukt. Door zonnepanelen te kopen, ben je al goed op weg. De werkwijze van Solar Evolution is zo bedacht, dat we zo min mogelijk bijdragen aan de opwarming van de aarde.

Trees for All

Ons bedrijf is er geheel op gericht om de wereld te verduurzamen en het klimaat te ondersteunen. Iedereen heeft een CO2 voetafdruk, wij helaas ook. Hier ontkomen we natuurlijk niet aan. Ook al installeren wij zonnestroomsystemen onze bijdrage aan het verkeer, productie van de panelen en andere materialen, zorgen voor een CO2-uitstoot. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten daadwerkelijk hun CO2 voetafdruk verkleinen, hebben wij een partnerschap met Trees for All.

Deze stichting met het CBF-keurmerk, plant bomen ter compensatie van de uitstoot die wij maken. Alle CO2, die wij uitstoten als bedrijf op zich, maar ook de uitstoot die we veroorzaken door bij jouw zonnepanelen te plaatsen, worden door Trees for All gecompenseerd. Zo weet jij zeker dat onze zonnepanelen jouw CO2 voetafdruk absoluut verkleint. Zonnepanelen kopen in Amersfoort, doe je dus groen en duurzaam bij Solar Evolution. Samen verkleinen we jouw CO2 voetafdruk.