Laadpaal inclusief installatie

Een laadpaal aanschaffen inclusief de installatie, doe je bij Solar Evolution. Wij zijn een dynamisch en jong bedrijf dat zich inzet voor de Nederlandse consument. Iedereen die de overstap wil maken naar het gebruik van duurzamere technieken en energie helpen wij graag. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen of een laadpaal inclusief installatie zoekt, wij helpen je graag verder. Met een vrijblijvende offerte geven we je graag een indicatie, die geheel op jouw situatie is gemaakt. Zodat je precies weet waar je aan toe bent en vertrouwd over kunt gaan tot de aanschaf van een laadpaal inclusief installatie.

Een laadpaal compleet met installatie

Een laadpaal inclusief installatie van Solar Evolution is zeker slim. Zo weet je dat jouw laadpaal netjes en correct geïnstalleerd wordt en dat in jouw meterkast niet elke keer de stoppen uitslaan, wanneer de oven aanstaat en de auto opgeladen wordt. Een laadpaal inclusief installatie is ook slim, omdat er wat meer bij komt kijken dan simpel een kabeltje in het stopcontact stoppen. Er zit namelijk verschil in het laadvermogen tussen elektrische auto’. Sommige kunnen snel opladen en andere hebben echt de tijd nodig. Dit heeft te maken met het laadvermogen van de auto. Daarnaast is het ook handig als de laadpaal aansluit bij het laadvermogen van de auto. Dit heeft te maken met hoe jouw woning is aangesloten op het stroomnet. Er zijn hier twee opties in; de moderne nieuwe woningen hebben een 3-faseaansluiting en de oudere woningen zijn vaak nog aangesloten op een 1-faseaansluiting. Stroomsterkte wordt geleverd door het netwerk van de energieleverancier en loopt via een kabel van de straat naar het huis. Wanneer de kabel twee draden bevat, heb je een 1-faseaansluiting. Een draad is de aardedraad en de andere draad levert stroom. Bevat de kabel vier draden? Dan gaat het om een 3-faseaansluiting. In de meterkast kun je dit ook zien aan de gegevens van de elektriciteitsmeter. Belangrijk om te weten, is dat niet elke auto op een 3-faseaansluiting aangesloten kan worden. Andersom kun je wel een auto met een hoog laadvermogen op een 1-faseaansluiting pluggen, het duurt dan alleen langer voordat de accu vol is.

Een laadpaal passend bij jouw auto en woning

Door een laadpaal inclusief installatie bij Solar Evolution te bestellen, weet je zeker dat jouw auto en woning op elkaar matchen. Onze installateurs bespreken de mogelijkheden en bekijken wat jouw auto en woning nodig heeft, om de auto op te kunnen laden. Vaak houden we dan rekening met het laagste vermogen. Het maakt dan niet uit of dit nu de auto of de faseaansluiting is. Mocht je een auto hebben, die makkelijk op een 3-faseaansluiting aangesloten kan worden, maar een woning met een 1-faseaansluiting hebben? Dan is dit geen probleem. Er bestaan namelijk opties om de aansluiting om te zetten naar een 3-faseaansluiting. Handig wanneer je vaak en veel rijdt, en graag snel de accu weer vol hebt.

Een laadpaal inclusief installatie vergoeden door de werkgever

Stel je rijdt elke dag kilometers ver met een elektrische auto van de zaak. Jouw werkgever werkt graag mee aan een schoner milieu en heeft op de parkeerplaats een aantal laadpalen laten installeren. Dat is dan een werkgever met toekomstvisie! Helaas ben jij niet de enige met de elektrische auto van de zaak en zijn de laadstations bijna altijd bezet door jouw collega’s. Dan is het wellicht interessant voor jou en je baas om een laadpaal inclusief installatie voor bij jou thuis aan te schaffen. De belastingregels zijn hier uiterst voordelig voor. Jouw werkgever mag de laadpaal en installatie voor bij jou thuis namelijk fiscaal aftrekken. Ook de meter die bijhoudt hoeveel stroom jij elke avond gebruikt voor de auto mag fiscaal afgetrokken worden. Kortom ook als je een elektrische auto van de zaak hebt, is een laadpaal inclusief installatie bij jou thuis interessant.

Solar Evolution

Wij van Solar Evolution helpen je graag bij het vinden van de juiste laadpaal opties voor jouw auto en woning. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.